PROMENE POSLE IZBORA NOVOG RUKOVODSTVA U DS: Milojičić dao ostavku i posvetio se terenskom radu
Foto: Vladimir Šporčić

Ne planira potpuno povlačenje uz partijskog života

PROMENE POSLE IZBORA NOVOG RUKOVODSTVA U DS: Milojičić dao ostavku i posvetio se terenskom radu

Politika -

Demokrata Radoslav Milojičić Kena, koji je u ponedeljak na sednici Predsedništva DS, podneo ostavku na mesto predsednika Izvršnog odbora te stranke, ne planira da se potpuno povuče iz partijskog života.

Radojičić je izgleda rešio da se posveti radu na terenu možda i u nameri da pridobije naklonost novog partijskog rukovodstva. - Molim sve nadležne da pruže pomoć mestanima Smederevske Palanke. Posle katastrofalnog nevremena je 600 porodica ostalo bez krova nad glavom, uništeno je 4.000 hektara obradive površine, mehanizacija... - napisao je Milojičić na svom Fejsbuk profilu i ilustrovao fotografijom nekoliko oštećenih domaćinstava.

Milojičićeva ostavka na mesto predsednika IO tumačena je kao čin priznanja poraza na unutarstranačkim izborima održanim 2. juna. On se, naime, kandidovao za potpredsednika stranke u timu Gordane Čomić, kandidatkinje za predsednika DS. Oni, međutim, nisu uspeli da osvoje vlast pošto je za novog lidera DS izabran Zoran Lutovac.

Milojičić sa novim šefom nije u dobrim odnosima. Naprotiv, njih dvojica su se, kako je Kurir pisao, uoči unutarstranačkih izbora žestoko posvađali, a zamalo je izbegnuta čak i tuča.

Kurir.rs/E.K./Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track