Oni se lade, a nema vlade!

Raspustili se

Oni se lade, a nema vlade!

Politika -
Zemlja u grču zbog formiranja vladajuće većine, a srpski političari već isplanirali kako će provesti svoje godišnje odmore
1 / 5

BEOGRAD - Ko će da radi na 40 stepeni?Dok građani Srbije sitno broje do formiranja nove vlade, političari već uveliko planiraju odmore, a neki i rezervišu hotele po Grčkoj.Takav je slučaj s ministrom ekonomije u Cvetkovićevoj vladi Nebojšom Ćirićem, koji će u Grčku otputovati krajem meseca.- Idem na more sa suprugom i decom. Imam blizance, dečaka i devojčicu (3), tako da ćemo najverovatnije biti u nekom hotelu koji ima bazene za decu - kaže Ćirić.Odlazeći ministar odbrane Dragan Šutanovac kaže da porodično letuje na istom mestu već petnaestak godina - u Grčkoj, na Halkidikiju, ali da je neizvesno da li će i ove godine stići da ode na odmor.- Porodično letujemo u Grčkoj, ali još ne znam da li ću ove godine otići na odmor. Možda na neki vikend - kaže Šutanovac i dodaje da ni njegova porodica, supruga Marija i sinovi Predrag i Strahinja, još nisu odlučili da li će ići na more.Grčka je omiljena destinacija i lidera URS Mlađana Dinkića, ali, kako kažu u ovoj stranci, neizvesno je da li će ove godine stići da ode na odmor.- Dinkić godinama letuje u Grčkoj, a na odmor uvek ide sa suprugom Tatjanom - kažu u URS. Inače, omiljena destinacija budućeg ministra privrede je ostrvo Zakintos.Za premijera Mirka Cvetkovića još se ne zna da li će i ove godine biti veran svojoj tradicionalnoj destinaciji - grčkim ostrvima, gde letuje već godinama.- Premijer još nije odlučio, ali verovatno ide u Grčku - kažu u njegovom kabinetu.Među srpskim ministrima ima i ljubitelja Crnogorskog primorja.Tako će u Crnu Goru, gde ima stan, otputovati odlazeći ministar za urbanizam i prostorno planiranje Oliver Dulić.- Porodično idemo na more, u Orahovac, supruga, ćerka i ja. Beba je još mala da je naučimo da pliva, ali videće more - poručuje Dulić.Njegov stranački kolega i ministar za KiM Goran Bogdanović poručuje da će, ukoliko stigne da ode na odmor, koji mu je, kako reče, i te kako potreban, otići u Budvu.- Idem kod prijatelja koji tamo ima kuću - kaže Bogdanović.

Tomislav Nikolić u Bajčetini, Boris Tadić u BeograduPrvi čovek države Tomislav Nikolić odmor će provesti u Bajčetini, selu nadomak rodnog Kragujevca. Prema rečima njegovih saradnika, Nikolić se tamo najprijatnije oseća.

- Njega seoski poslovi opuštaju - poručuju njegovi saradnici.Lider DS Boris Tadić odmor će provesti u Beogradu. Kako saznajemo, on ove godine neće ići na more, a godinama je s porodicom, suprugom Tatjanom i ćerkama Mašom i Vanjom, letovao u Grčkoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track