Najnovije vesti

OVO JE TAČIJEVA ŽENA KOJA GA VARA SA VESELJIJEM: Uhvatili su ih na gomili, ali ni on njoj NIJE OSTAO DUŽAN! Evo na koga Hašim otkida
Foto: Printscreen Facebook

ne zna se ko koga u prištini

OVO JE TAČIJEVA ŽENA KOJA GA VARA SA VESELJIJEM: Uhvatili su ih na gomili, ali ni on njoj NIJE OSTAO DUŽAN! Evo na koga Hašim otkida

Politika

Ljumnija Tači, supruga lažnog kosovskog predsednika Hašima Tačija, uhvaćena je u švaleraciji sa predsednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem, inače, ljutim rivalom Tačija.

Cela priča je zapravo počela kada su obaveštajne službe došle do poverljivih podataka da je Veselji bacio oko na atraktivnu Ljumniju, a da mu je ona, navodno, uzvratila simpatije.

Međutim, to nije početak bluda i razvrata među političkim liderima u Prištini. Štaviše, Tači već duže vreme, takođe, vara svoju suprugu Ljumniju.

Naime, Hašim Tači, iako u javnosti izigrava pažljivog i brižnog muža, istovremeno je u strasnoj ljubavnoj vezi sa Vlorom Čitaku, kosovskom ambasadorkom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Mediji su još pre dve godine objavile detaljni razgovor između dvoje ljubavnika, a Tači se tom prilikom svojoj švalerki žalio da se "veoma loše osećao, da je imao glavobolju, temperaturu i da je dosta kašljao."

- Draga moja, verujem da je to posledica umora i preokupiranosti poslednjim dešavanjima u vezi sa izborom predsednika - rekao je Tači u razgovoru koji su snimile obaveštajne službe jedne zapadne zemlje.

Vlora mu je, kako se navodi u transkriptu razgovora, na to odgovorila da se nalazi u Njujorku, gde sprema govor, za šta od Tačija dobija čestitke i pohvale.

On je tada rekao da se posle izbora za predsednika Kosova oseća veoma slobodno i rasterećeno, na šta mu Vlora odgovorila da je zabrinuta kako će kosovski ustavni sud reagovati na njegov izbor.

- Dragi, hoćeš li uskoro doći kod mene u Ameriku - upitala je Vlora na kraju razgovora, na šta joj je Tači odgovorio da ne isključuje takvu mogućnost, ali da je po njegovom mišljenju mnogo važnije da obavi još neke poslove koji ga očekuju narednih dana.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Božo Spasić je pre dva dana otvorio ovu temu kada je rekao da je Ljumnija Tači uhvaćena u švaleraciji sa Veseljijem i da je Tačiju ovu informaciju javila turska obaveštajna služba. Prevareni muž je čak obavešten i o lokacijama na kojima se sastaju ljubavnici - uključujući državne vile i lovačke kuće.

- Tačiju su sve te delikatne informacije dostavile turske tajne službe. Žena i njegov politički rival viđeni su tri puta u restoranu, ali najčešće se švaleracija organizuje na različitim izletima, uglavnom po državnim vilama i lovačkim kućama na Brezovici i Šari. Tokom leta omiljeno im je da se spuste do Drača ili nekog drugog mesta na albanskom primorju. Tači je bio ljut kao ris kad je saznao i kažu da ne može da veruje šta mu žena radi. Sad ga Turci redovno obaveštavaju i čeka se njegova reakcija - priča Spasić.

On podseća da je Tači pre nekoliko godina već imao lom sa Ljumnijom koja je htela da ga ostavi zbog oficira Kfora iz britanskog kontingenta.

- Ona je tada viđana sa ovim gospodinom i na izletima, ali i u Bondstilu. Ona je u tu bazu ulazila skoro kao u svoju kuću. To je bilo toliko ozbiljno da je ona maltene otišla kada je krenulo "čišćenje". Sve se brzo zataškalo, ona se vratila Tačiju, a Britanac je suspendovan. Ljumnija je zajedno sa sestrom učestvovala u bahanalijama sa oficirima KFORA, pa su je uhvatili. Tači je brzo demantovao to, tvrdeći da je u tim bahanalijama učestvovala samo sestra njegove žene - otkriva Spasić.

(Kurir.rs Srbija Danas/Foto: Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...