Najnovije vesti

OPOZICIJA ZABRANILA FUNKCIONERU LDP DA GOVORI NA OKRUGLOM STOLU Žujović:  Nisu oni mene uvredili, ponizili su sebe i pokazali nevaspitanje i drskost
Foto: Filip Plavčić

incident

OPOZICIJA ZABRANILA FUNKCIONERU LDP DA GOVORI NA OKRUGLOM STOLU Žujović: Nisu oni mene uvredili, ponizili su sebe i pokazali nevaspitanje i drskost

Politika

Član Predsedništva Liberalno-demokratske partije (LDP) Djorđo Žujović kaže da su mu oni koji sopstvenu frustriranost predstavljaju kao opozicioni program danas onemogućili da govori na skupu opozicije u Narodnoj skupštini, na kojem je bilo reči o stvaranju uslova za poštene izbore.

"Onemogućeno mi je da govorim ispred LDP na samom skupu, gde sam uvredama dočekan od onih koji tek što su pobegli sa Vučićeve liste i danas svoju opozicionu frustriranost predstavljaju kao program opozicije. Nisu oni mene uvredili, ponizili su sebe i pokazali nevaspitanje i drskost", piše Žujović.

Za razliku od njih, nikada nisam bio po Vučićevim listama, ćoškovima njegovih kancelarija, molio za funkciju ili položaj, naveo je funkcioner LDP i dodao da nije on taj koji je bio ministar ili Ombdusman Aleksandra Vučića.

"Ali sam zato ja onaj koji se na ulici suprotstavlja fašistima, dok oni sede na besmislenim sastancima i nariču nad svojom sudbinom. Zato smo mi oni kojima su paljene prostorije i stanovi, čiji su članovi prebijani, čije porodice i decu i dan-danas čuva policija", rekao je Žujović.

Poručuje da se, kada se kaže "Vučićeva opozicija", na njih misli i da to treba svi da znaju.

"Na one koji svojim načinom vođenja politike, nezrelošću i glupošću dozvoljavaju da vlada Srpska napredna stranka", ocenio je Žujović.

On je u pisanoj izjavi naveo da je pražavajuće da na sastanku koji su održali "oni koji su direktno osnovali SNS ne može da se razgovara o politici i idejama" već se, kaže, na okruglom stolu, prema njegovoj oceni, iznose stavovi koji su u neskladu sa vremenom i prostorom u kojem se učesnici nalaze.

Žujović se javio da govori, pošto je samostalna poslanica Marinika Tepić koja je vodila skup proglasila pauzu, pitavši da li je problem da ga saslušaju, ali su mu pojedini predstavnici opozicije poručili da LDP nije opozicija, a većina njih je napustila salu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...