MANDIĆ O SKANDALOZNOJ ODLUCI: Sorošoidi iz vlasti i opozicije zabranili ulazak srpskim intelektualcima u Crnu Goru! Javno im se izvinjavam! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

reakcija

MANDIĆ O SKANDALOZNOJ ODLUCI: Sorošoidi iz vlasti i opozicije zabranili ulazak srpskim intelektualcima u Crnu Goru! Javno im se izvinjavam! (VIDEO)

Politika -

Lider Nove srpske Demokratije Andrija Mandić kazao je povodom skandalozne zabrane ulaska u Crnu Goru četvorici srpskih građana, među kojima je i akademik Matija Bećković, da je to reakcija od "sorošoida", koji se u Crnoj Gori ne nalaze samo u medijima, pojedinim opozicionim partijama, već i u vladajućoj koaliciji, ali i pravosuđu.

- Akademik Matija Bećković je dobitnik najvećih priznanja nekadašnje Jugoslavije i Njegoševe nagrade u Crnoj Gori - reagovao je on u Skupštini Crne Gore.

- Ne radi se o bilo kome. Radi se o najvećem živom pesniku i najvećem pesniku Crne Gore, tako da ovaj prvorazredni skandal mora nekako da se razjasni. Mislimo da je parlament pravo mesto gde o tome treba da se priča, a po nama je prihvatljivo da se na kolegijumu otvori tema. On je pozvao ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića da dođe na kolegijum, jer bi to po njemu bilo "najrelevantnije i najbolje objašnjenje". - U ime ljudi koji su dostojni naslednici naših predaka, želim da uputim javno izvinjenje Matiji Bećkoviću, Čedi Antiću, Dejanu Miroviću i Saši Rakoviću, naglasio je lider NSD Andrija Mandić u Skupštini Crne Gore.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track