STEFANOVIĆ O PROTESTIMA: Izneo sam zvaničnu policijsku procenu, a volja naroda vidi se na izborima
Foto: Printscreen/Pink

Ministar unutrašnjih poslova

STEFANOVIĆ O PROTESTIMA: Izneo sam zvaničnu policijsku procenu, a volja naroda vidi se na izborima

Politika -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ni u jednom trenutku nije pokušao ni da uveća ni da umanji broj ljudi na protestima u Beogradu, već da je izneo zvaničnu policijsku procenu.

Stefanović je jutros na Pinku rekao da svako može da iznosi svoju procenu i preuveličava broj prisutnih na protestima, ali da se volja naroda vidi na izborima.

"To je jedina volja koju demokratija prepoznaje, izađemo na izbore i glasamo, ko god pobedi neka preuzme vlast", rekao je Stefanović.

Upitan šta očekuje od narednog protesta u subotu, Stefanović je rekao da se nada da neće biti incidenata, te istakao da je građanima dozvoljeno da se okupljaju na ulicama i da nema kordona policije.

"Jedino nasilje nikome neće biti dozvoljeno, a sve ostalo je dozvoljeno. Srbija je demokratska zemlja", kazao je Stefanović.

foto: Printscreen/Pink

On je naveo da kod opozicije vidi jedino bezidejnost i nedostatak programa, da ne nude građanima ništa, nego ih samo "pune mržnjom".

"Govore o nama kao o izdajnicima i fašistima. Dragan Đilas nekome priča o medijskom mraku posle reči Verice Barać da je u Đilasovo vreme uspostavljena potpuna kontrola nad medijima", rekao je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug/TV Pink/Foto: TV Pink printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track