VUČIĆ: Spreman sam da razgovaram sa građanima koji su nezadovoljni, ali ne i sa lopovima
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Palata Srbija

VUČIĆ: Spreman sam da razgovaram sa građanima koji su nezadovoljni, ali ne i sa lopovima

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da je spreman da razgovara sa običnim građanima koji su nezadovoljni, ali ne i sa onima koji su opljačkali ovu zemlju i sada organizuju proteste.

"Slušam šta ljude misle i žele i spreman sam na to da odgovorim, ali neću da razgovaram sa lopužama koji su krali, opljačkali zemlju kada su bili na vlasti i ukrali 500 miona evra", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li je spreman da razgovara sa učenicima protesta.

Istakao da je da je naša ekonomija 10 puta bolja sada nego u njihovo vreme i da zato mogu jedino da stvaraju atmosferu linča sa ciljem da dođu opet na vlast da bi opet mogli da kradu.

Vučić je poručio da će narod uvek da sluša, ali ne one koji su krađama oštetili državu.

foto: Printscreen/Pink

Predsednik je istakao da upravo zbog te pljačke nemamo rampe na svim pružnim prelazima, pošto su, umesto rampi, postavljali optičke kablove da bi pomagali Đilasu i Šolaku.

"Narod ću uvek da saslušam, ali to ne znači da ću sa svim da se saglasim", poručio je Vučić.

foto: TV Pink Printscreen

Naveo je da su ljudi tako razumeli da su teške mere urađene ne zbog bahatosti i arogancije već da bi narod živeo bolje. "To pokazuje i volja naroda na izborima i tu sam više nego zadovoljan, tako visokim nivom podrške. Hvala građanima", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Zoran Žestić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track