Vesić: Đilasu nije prvi put da psuje
Foto: Printscreen Youtube

Član Predsedništva SNS

Vesić: Đilasu nije prvi put da psuje

Politika -

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS Goran Vesić ukazao je danas da Draganu Đilasu nije prvi put da javno psuje, vređa i omalovažava one koji ne misle kao on.

"Sada su meta njegove bahatosti ljudi koji su sa njim u protestu, a usudili su se nešto da ga pitaju", rekao je Vesić. Prema njegovim rečima, Đilas je, dok je bio gradonačelnik Beograda, "naredio da se pretuče čovek iz Ralje koji se osmelio da mu postavi pitanje, njegovo obezbeđenje je povredilo devojčicu na protestu ispred Skupštine grada, psovao je opozicionog odbornika na sednici gradske skupštine, a novinaru je na konferenciji za novinare rekao "zini da ti kažem".

"Od kako je ponovo počeo da dolazi na sednice Skupštine grada prvo je odgurnuo sa govornice odbornika Aleksandra Mirkovića, a potom ga je javno psovao i nazvao magarcem. Ne želim ni da pominjem pretnje koje je meni upućivao na sednici gradskog parlamenta, ali dovoljno je da kažem da mi je na prošloj sednici pretio vešanjem. Isto onako kako je njegov prijatelj Veselinović pretio Ani Brnabić silovanjem, a Vučiću vešanjem na Terazijama", dodao je Vesić.

On je ocenio da je posebno patetično Đilasovo skrivanje iza dece, pogotovu što njega niko nije vređao, ni psovao, jer je on bio jedini koji je psovao majku "pedersku".

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track