ŠEF DIPLOMATIJE I NOVI LIDER PSG ŽESTOKO SE ISPROZIVALI NA TVITERU: Sergej: Bucko, zapamtili smo te! Dačić: Smrdi ti iz usta, cirkusantu!
Foto: Marina Lopičić

OBRAČUN

ŠEF DIPLOMATIJE I NOVI LIDER PSG ŽESTOKO SE ISPROZIVALI NA TVITERU: Sergej: Bucko, zapamtili smo te! Dačić: Smrdi ti iz usta, cirkusantu!

Politika -

Posle prozivke na Tviteru, lider SPS poručio "liderčiću kombi stranke" i "uličaru" koji zna zna samo da viče, psuje i vređa da ga se ne plaši

Šef diplomatije Ivica Dačić žestoko je uzvratio na uvrede koje mu je sasuo lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović. Uz pretnju da će ga upamtiti, glumac i novopečeni političar zalepio je Dačiću nadimak "bucko" i prozvao ga što ćuti na aktuelna dešavanja u zemlji.

- Nego, jeste l', deco, provalili, bez sve šale, kako se Ivica Dačić udidio i ne daje ni jednu jedinu izjavu u vezi sa tekućim stvarima u zemlji? Džaba, bucko, nisi nevidljiv i nećeš biti zaboravljen, ne boj se - objavio je Trifunović na Tviteru.

foto: Dado Đilas

Loš zadah

A Dačić ne samo da je pokazao da ne ćuti već je Trifunoviću poručio da je običan "cirkusant" i "uličar" kome smrdi iz usta.

- Ma šta ja da polemišem sa nekim novokomponovanim liderčićem. Taj cirkusant sa Tvitera postao je predsednik jedne kombi stranke i ne ume ništa drugo nego da širi loš zadah. Čuli smo svi od njegovih kolega da ne pere zube redovno, što je Biljana Srbljanović i napisala. Trifunović zna samo da viče, psuje i vređa, a ja se takvih uličara nisam plašio ni 5. oktobra, pa neću ni danas. Neka je on živ i zdrav, a ja da mu drmam cirkuski kavez na tom Tviteru, neću - izjavio je Dačić za Kurir.

Nezreo za politiku

Šef diplomatije smatra da je Trifunović očigledno nezreo za politiku.

- Taj bi sutra priznao nezavisno Kosovo. Za razliku od njega, ja radim važne stvari za zemlju, a borba za Kosovo mi je najbitnija. Njemu je to tema za podsmeh, jer bi ekspresno potpisao i dao nezavisnost Kosovu. E pa neka zna da smo predsednik Vučić i ja tu da takvima kao što je on ne damo da vladaju - rekao je Dačić.

Krstić udario na opoziciju

Jeremić i Đilas će resetovati "đoku"

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić komentarisao je na Tviteru ideju Narodne stranke, koju predvodi Vuk Jeremić, o resetovanju sistema u Srbiji, pa je ovom opozicionom lideru poručio da će resetovati - đoku!

foto: Dado Đilas

- Jedan Pirke je morao biti ubiven. Jedan sistem je morao biti resetovan. Jedino mi nije jasno zašto bi Jeremić i, recimo, Đilas bili za resetovanje sistema u kome im je bilo, a i sada im je, toliko dobro. Znači, nije Jeremić ni za kakvo "resetovanje sistema", baš kao ni Đilas. Nego to tako čuju od ljubitelja protesta i jezičkih vragolija, pa krenu da ponavljaju kao papagaji. A resetovaće đoku - napisao je Krstić.

Duhovi prošlosti

Pacoli je zamenik koljača Haradinaja

Dačića je ponovo napao i šef kosovske diplomatije Bedžet Pacoli. Posle pretnji ubistvom, Pacoli je juče za Dačića rekao da je kriminalac i šovinista i nazvao ga "zamenikom balkanskog koljača Miloševića". Dačić mu je uzvratio podsećanjem da je on "zamenik koljača Haradinaja, Ljimaja i ostalih".

foto: AP, Beta

- Prošle nedelje mi je pretio ubistvom. Ništa im ne ide od ruke, pa ne znaju kako da se oporave od debakla na sednici SB, u Interpolu i Unesku, a 13 zemalja je povuklo priznanje nezavisnosti Kosova. On kao zamenik koljača Haradinaja, Ljimaja i ostalih bolje da ćuti - kaže Dačić za Kurir.

I. K./ Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track