IGOR MIROVIĆ: Politika zajedništva i jedinstva, čiji je najznačajniji predstavnik Aleksandar Vučić, nema alternativu
Foto: Pokrajinska vlada

govor u pančevu

IGOR MIROVIĆ: Politika zajedništva i jedinstva, čiji je najznačajniji predstavnik Aleksandar Vučić, nema alternativu

Politika -

PANČEVO - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović poručio je večeras, na skupu u okviru kampanje "Budućnost Srbije", da politika zajedništva i jedinstva, čiji je najznačajniji predstavnik predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nema alternativu i da predstavlja budućnost Srbije, kao i da daje rezultate.

Mirović je rekao da su do 2016. godine u Vojvodini na vlasti bili oni koji su izazivali sukobe sa vladom na republičkom nivou i da je bilo potrebno da se to promeni i dovede nova energija.

foto: Tanjug

"Simbol te promene i pobede je sadašnji predsednik Srbije. Ostanite ovde, Srbija je naša majka, borićemo se zajedno, uz vaša srca bićemo mnogo snažniji", rekao je Mirović okupljenima na centralnom trgu u Pančevu.

Zahvalio je građanima na trudu, radu, ogromnoj veri i entuzijazmu koju pokazuju kada podržavaju Vladu Srbije, predsednika Vučića i njihova konkretna dela, koja se mogu videti na svakom koraku.

Najavio je da će rekonstrukcija Opšte bolnice u Pančevu biti završena u martu i da će Pančevci i stanovnici Južnog Banata imati bolje uslove za lečenje i zdravstvenu negu.

foto: Tanjug

Dodao je i da će će biti obnovljene sve srednje i osnovne škole u Južnobanatskom okrugu, kao i domovi zdravlja.

"Mi nećemo stati, mi ćemo u svim opštinama imati konkretne projekte. To je politika mira i sigurnosti za naše porodice i za mlade", rekao je Mirović.

Zahvalio je građanima na podršci i pozvao ih da podrže politiku predsednika Srbije, koja je , kaže, politika mira i sigurnosti, politika novih radnih mesta i budućnosti.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track