STEFANOVIĆ OŠTRO NA VUKOVE PROZIVKE: Za razliku od miševa kao što je Jeremić, ja uz svoje ljude uvek stojim!
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić, Zorana Jevtić

reagovanje

STEFANOVIĆ OŠTRO NA VUKOVE PROZIVKE: Za razliku od miševa kao što je Jeremić, ja uz svoje ljude uvek stojim!

Politika -

Ministar policije odgovorio je Vuku Jeremiću, koji je izjavio da "niko normalan ne bi stajao iza kordona policije i trpeo uvrede demonstranata" kao što je to uradio Nebojša Stefanović.

Stefanović je na tviteru napisao:

"Za razliku od miševa kao što je Jeremić, koji svoje ljude ostavljaju i beže glavom bez obzira, ja uz svoje ljude uvek stojim", napisao je ministar policije na Tviteru.

Podsetimo, Jeremić je u nedavnim izjavama najavio i "naredni nivo" u protestima u Beogradu i drugim gradovima Srbije, što bi, prema njegovim rečima, podrazumevalo razne forme građanske neposlušnosti.

On je, gostujući na TV Naša, rekao da u ovom trenutku ne želi da saopšti šta se sve planira u narednom periodu.

"Ovo nije poslednji nivo, biće i narednih nivoa. Ja bih voleo da se Aleksandar Vučić sutra ujutru probudi i da kaže da će drugačije da se postavi. Mislim da to nije verovatno. Zbog toga mislim da će ovi protesti prelaziti na sve viši nivo koji će u jednom trenutku početi da podrazumeva razne forme građanske neposlušnosti, poput blokiranja saobraćajnica, institucija, prekida nastave na univerzitetima.... Ne bih da saopštavam režimu šta sve planiramo. Možda će se sve to dogoditi i pre 13. aprila", istakao je Jeremić.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track