Najnovije vesti

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ:   Obradović, Đilas i Jeremić promovišu fašizam, siledžijski nasrću na žene
Foto: Ana Paunković

Jasna PORUKA

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Obradović, Đilas i Jeremić promovišu fašizam, siledžijski nasrću na žene

Politika

Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković je, reagujući na nasilničko ponašanje opozicije ispred Starog dvora u Beogradu, kazala da je malo je reći da je šokirana bezumljem, agresijom i fašističkim divljaštvom Saveza za Srbiju.

 

- Malo je reći da sam zgrožena scenama nasilja koje ne prestaju nedeljama i fizičkim nasrtajima na žene, ovoga puta zaposlene u Skupštini grada. Oni nemaju svest o ženama kao ravnopravnim činiocima našeg društva, niti su njihova činjenja demokratska. Naprotiv, oni su potpuno antidemokratska manjina koja misli da će nasiljem doći na vlast. U Skupštini grada održavao se skup o rodnoj ravnopravnosti i oni su siledžijski nasrnuli na žene bez trunke civilizacijskih normi u sebi. Da ne govorim o vređanju i nipodastavanju novinarke Prve televizije i to javno, u živom prenosu na toj televiziji - kazala je Popović Ivković za Kurir i nastavila:


- Žao mi je što građani moraju da trpe fašizam i nasilje koje svakodnevno promivišu lideri Saveza za Srbiju - Boško Obradović, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i ostali njihovi sledbenici. Žena je stub našeg društva, one su majke, bake, sestre, posvećene svom poslu, porodicama.. One su bile i biće poštovane i uvažavane. Nećemo dozvoliti manjini da ugrožava većinu i očekujem da država reaguje i zaustavi siledžije u svom naumu.


Fašisti su, kako dodaje, čupali saobraćajne znakove i zaštitne ograde, pretili šamarima prepuni mržnje samo da bi silom došli na vlast:


- Očekujem da će za nasilje i ljotićevske ideologije kojim terorišu građane i odgovarati.

 

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...