STEFANOVIĆ OTKRIO: Postoje sumnje da je Đilasova kompanija učestvovala u ozbiljnoj korupciji! Sprovodi se velika istraga
Foto: Beta/Miloš Miškov, Ana Paunković

kupovina sekundi

STEFANOVIĆ OTKRIO: Postoje sumnje da je Đilasova kompanija učestvovala u ozbiljnoj korupciji! Sprovodi se velika istraga

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se sprovodi velika istraga tužilaštva i policije jer postoje osnovi sumnje da su Dragan Đilas i zaposleni u njegovoj kompaniji zajedno sa delom nekadašneg rukovodstva RTS-a učestvovali u ozbiljnoj korupciji vezano za kupoprodaju sekundi različitih tv emisija po uslovima protivno zakonu.

"Postoji osnovana sumnja da su Đilas i njegovi zaposleni i to neki od najviše rangirnih u njegovoj kompaniji zajedno sa tadašnjim delom rukovodstva RTS učestvovali u ozbiljnoj korupciji vezano za kupovinu i prodaju sekundi različitih televizijskih emisija po uslovima koji nisu bili predviđeni zakonom", rekao je ministar za TV Pink.

"Sačekaćemo da se ta istraga završi i ako se sumnje pokažu kao tačne to će biti velika korupcionaška afera koja će pokazati kako se ispumpavao novac građana Srbije", rekao je on.

Ministar je rekao da je razumiljivo da građani ne mogu imati poverenje prema onima koji su radili na uništravanju srpske ekonomije ranijih godina (Đilas, Jeremić) i dodao da je njima cilj da se vrate na vlast.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track