strašno

BRUTALAN NAPAD NA SRBE KOD KNINA: 15 maskiranih napadača uletelo u kafić, jedan imao i mačetu, pa napali goste dok su gledali Crvenu zvezdu! POVREĐENO I DETE (9)!

Politika -

U napadu koji se dogodio na Srbe u Biskupiji kod Knina povređeno je jedno dete.

Kako saznajemo, dok je Crvena zvezda je igrala utakmicu u Bernu protiv Jang Bojsa, petnaestak maskiranih napadača upalo je u srpsku kafanu "Bufet Petko" u Kninskom Kosovu i tuklo goste koji su gledali utakmicu. U tom trenutku u kafani se nalazilo desetak Srba, a među njima je bilo žena i dece.

foto: Čitalac Kurira

Ukupno pet Srba je prebačeno u Kninsku bolnicu i zadržani su na intenzivnoj nezi. U bolnici je završio i vlasnik kafića, koji je zadobio udarac flašom u glavu, a njegova supruga ima posekotinu na nozi. Među hospitalizovanima je i dete (9).

Napadači su lokal totalno demolirali, a potom pobegli u nepoznatom pravcu. Veruje se da su stigli iz Drniša.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od napadača je imao mačetu.

Iako još nije potvrđeno da su događaji povezani, i u Đevrskama se dogodio incident kada je nekoliko napadača upalo je u kafić. Oni su takođe provocirali goste koji su gledali utakmicu.

foto: Čitalac Kurira

Radilo se uglavnom o provokacijama na nacionalnoj osnovi.

Privedeno nekoliko napadača

Prema poslednjim informacijama, policija je privela više osoba koje se dovode u vezu sa napadom na goste kafića kod Knina, kada je pvoređeno pet osoba, uključujući i jedno dete. Iz šibensko-kninske policijske uprave je saopšteno da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja i da policija intenzivno radi na otkrivanju osumnjičenih za krivično delo koje su okarakterisali kao nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track