Najnovije vesti

BRATISLAV JUGOVIĆ: Da TADIĆ nije bio šef države, ne bi bilo ni NATO Ponoša!
Foto: Kurir

član GO SNS poručio

BRATISLAV JUGOVIĆ: Da TADIĆ nije bio šef države, ne bi bilo ni NATO Ponoša!

Politika

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS poručio je da je Zdravko Ponoš, koga je nazvao NATO generalom, frustriran zbog velikih uspeha koje postiže Aleksandar Vučić na međunarodnom planu, pa tu frustraciju emituje i u svojim javnim nastupima.

- Jeremićev prilepk u Savezu za još bogatijeg Đilasa Zdravko Ponoš je po nalogu NATO takozvanom reformom uništavao Vojsku Srbije u svojstvu načelnika Generalštaba i pripremao vojnike da budu sluškinje ubica naše dece i rušitelja naših mostova i pruga. U slavnoj srpskoj vojsci nikad ne bi postojao NATO Ponoš, da šef države nije bio Boris Tadić i da u stvaranju kosovske nezavisnosti nije učestvovao Vuk Jeremić. Srbija ne može ništa ni da očekuje od banana opozicije, osim da od Srbije hoće da stvore banana državu o kojoj odlučuju strane ambasade i Jeremićevi donatori, a o sudbini srpskog vojnika da odlučuje NATO koji je krajem devedesetih sejao zlo i smrt na teritoriji Srbije - kazao je Jugović.

 

foto: Dragana Udovičić

On je naveo i da je Ponoševa izjava, da je "učešće u Vučićevoj šaradi isto što i igranje predstava nemačkim vojnicima do oslobođenja Beograda" uvreda za sve učesnike NOB-a i njihove potomke.

 

foto: Dragana Udovičić

- NATO Ponoš nikad nije osudio zločinačku agresiju NATO pakta, pa se ni ovog puta neće osvrnuti na bol koji je naneo potomcima oslobodilaca Beograda. Ovakvim ponašanjem NATO Ponoša, NATO Jeremića, Boškića 13 i ostalih prilepaka u Savezu za još bogatijeg Đilasa opozicija dodatno stimuliše neopredeljene birače i apstinente da izađu na izbore. Postoji ozbiljan broj građana koji po svom karakteru ne prihvata da bilo ko ima ogromnu većinu kakvu ima Vučić, ali ni ovaj soj birača ne osporava samo jedan uspeh Vuka Jeremića, a to je njegova ogromna pomoć u stvaranju kosovske nezavisnost - kazao je Jugović, kao i:


- Iz izjava Zdravka Ponoša kao da se osećaju frustracije Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i Vuka Jeremića zbog posete predsednika Češke Miloša Zemana predsedniku Aleksandru Vučiću i njegove ocene da Češka kao članica EU treba da povuče priznanje Kosova.

Kurir.rs/E.K./Foto:Kurir

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...