LUKA PETROVIĆ O LICEMERNOJ OPOZICIJI: Havarija u Ulici kraljice Marije nema veze sa rekonstrukcijom, pokušavaju da skupe političke poene
Foto: Pteentskrin

počeli da mrze sve

LUKA PETROVIĆ O LICEMERNOJ OPOZICIJI: Havarija u Ulici kraljice Marije nema veze sa rekonstrukcijom, pokušavaju da skupe političke poene

Politika -

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Luka Petrović izjavio je danas da kada šef odborničke grupe Saveza za Srbiju Nikola Jovanović izda saopštenje za javnost uvek iznese toliko laži.

"Prvo, havarija koja se desila nema veze sa samom rekonstrukcijim Ulice 27. marta. Naime, niko nije probio magistralni vodovod nego je cev pukla od pritiska u Karnegijevoj ulici, a rekonstruiše se druga ulica", objasnio je Petrović.

Prema njegovim rečima, Jovanović je slagao i kada je optužio Grad za probleme u tom delu prestonice.

"Drugo, svi problemi na ovoj deonici su zbog neažurnog plana podzemnih instalacija i tu odgovornost snosi projektant. Grad Beograd će primeniti ugovorom predviđene mere prema odgovornom projektantu. Jasno je da Jovanović skuplja političke poene, te umesto da pokaže zabrinutost da li ima povređenih on obmanjuje građane", kazao je on.

Dodao je i da građani ne mogu da očekuju ništa drugo osim mržnje od sledbenika jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa.

"Na prvom mestu prema Aleksandru Vučiću, a onda i prema svemu onom dobrom što radimo za naš narod i građane koja je toliko velika da ste počeli da mrzite našu zemlju, naš grad i naše građane, samo zato što vas narod neće.

Zato ti je moj savet da pokušaš da se izboriš za 1% podrške u narodu, a mi ćemo sve projekte koje smo započeli u Beogradu da završimo. Pristojna i moderna Srbija će uvek pobeđivati", poručio je on.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track