LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Niko nema pravo da zbog ljutnje i nemoći vređa decu
Foto: Privatna Arhiva

PODRŠKA PREDSEDNIKU

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Niko nema pravo da zbog ljutnje i nemoći vređa decu

Politika -

Direktor SRC "Pionirski grad" Ljubomir Jovanović osudio je najnovije uvrede upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

- Niko nema pravo da zbog ljutnje i nemoći vređa decu. Danas se radi o predsenikovoj ćerki a sutra to može da bude bilo čije dete. Tome se mora nekako stati na put - rekao je Jovanović.

On je dodao da najnovije Obradovićeve uvrede na račun predsednikove ćerke pokazuju da je stanje alarmantno i da neko mora tom nasilniku stati na put.

- Ne možete postavljati pravila igre gde je sve dozvoljeno, tada bi vladao haos. Ako ovaj čovek i njemu slični budu imali bilo kakvu priliku i prostor za upravljanjem pa čak i priliku da ovakve stvari izjavljuju, pitanje je gde bismo završili kao društvo. U moru političke moralne i ljudske neodgovornosti, Boško Obradović je potpuno izgubio kompas. Jadno je sta sve čovek može za novac da uradi. Jasno je da Đilasovi plaćenici imaju nikada manju podršku naroda, tako će i proći na izborima. Politika prosperiteta i stabilnosti koju vodi predsednik Aleksandar Vučić je politika budućnosti nas i naše dece i on je jedini naš državnik za kog pamtim da je rešavao, a ne gurao probleme pod tepih. Zbog toga nam je Srbija ovoliko napredovala i treba da nastavimo dalje - poručio je Jovanović.

(Kurir.rs/ FOTO: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track