JOVANOVIĆ O IZJAVAMA OBRADOVIĆA: To je deficit inteligencije. Ako je ovo prihvatljivo, eskaliraće na nekom drugom planu
Foto: Zorana Jevtić

sramotan čin dveri

JOVANOVIĆ O IZJAVAMA OBRADOVIĆA: To je deficit inteligencije. Ako je ovo prihvatljivo, eskaliraće na nekom drugom planu

Politika -

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da je ponašanje predstavnika Dveri izraz frustracije i nemoći i da reč fašizam možda jeste teška, ali da nema adekvatnije za ponašanje kakvo ispoljava lider te stranke Boško Obradović.

Jovanović kaže da je ovo što rade Dveri izraz frustacije i nemoći.

On je rekao da je bilo i ranije teških situacija u Skupštini Srbije, ali su one uvek bile sa povodom, a da jučerašnje delovanje Obradovića na stepenicama parlamenta nije bilo takvo.

Ističe da ga juče bilo sramota i da bi ovo trebalo da bude prvi vikend posle ukidanja vanrednostg stanja u kome ima boljih tema ta razgovor, ali da će to sada biti zapostavljeno i pričaće se o ovako nečemu.

„To su trećerazredne siledžije, barabe koji tako ne bi mogli da se ponašaju ni u tru ujutru u nekoj jazbini pored Ibarske magistrali...Mi u Skupštini bi trebalo da budemo uzor društvu jer kako će se onda ponašati ljudi u nekoj firmi, naša deca, ako je ovo prihvatljivo eskaliraće i na nekom drugom planu“, rekao je on.

foto: Zorana Jevtić

Komentarišući izjave Obradovića da je to bila pobuna protiv nedemokratske vlasti, Jovanović kaže da je to „deficit inteligencije“.

„Fašizam jeste jaka reč, ali nema druge reči za ponašanje Obradovića, koji širi mrznju, organizuje proteste protiv migranata , ne postuje žene, ni starije…Brine me ako je to primer za celu zemlju, onda ćemo na svakom koraku i porodici imati to i tako se šalje loša poruka“, rekao je Jovanović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track