VUČIĆ U NOVOM PAZARU Poruka za sve one koji zvižde: Izbrojite koliko je urađeno i sve će vam biti jasno!
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

poseta

VUČIĆ U NOVOM PAZARU Poruka za sve one koji zvižde: Izbrojite koliko je urađeno i sve će vam biti jasno!

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić u planiranoj je poseti Novom Pazaru.

Vučić je radove obišao u okviru današnje posete Novom Pazaru, a sa njim su i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović i ministar trgovine Rasim Ljajić, kao i predstavnici lokalnih samouprava i izvođača radova.

Asfaltiranje pravca Rasno-Tuzinje i Karajukića Bunari - Ugao u dužini od 12,8 kilometara finansiraju Putevi Srbije, a radove izvodi preduzeće "Novi Pazar put".

Vučić će zatim obići put Novi Pazar - Tutin povodom zvaničnog početka radova na rekonstrukciji.

Te radove izvodi turska kompanija Tašjapi koja je već započela pripremne radove.

Projekat je vredan 24 miliona evra, koji je obezbeđen turskim kreditom.

Vučić na Pešteru s meštanima: Ostanite ovde, živećete bolje

- Ovo je vaša domovina i otadžbina, ostanite ovde, živećete bolje, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić ljudima sa Peštera, koji su ga dočekali kada je došao da obiđe radove na izgradnji puta Karajukića Bunari - Rasno, u blizini Sjenice.

Vučić najavio dodatne investicije i ulaganje u infrastrukturu

- Hvala vam što ste došli ovde. Nisam znao koliko je ovde lepo i veličanstveno, ali i koliko nismo uradili u proteklih 70 godina. Želim da vodite računa o svemu što je urađeno sada. Uradićemo rekonstrukciju puta Novi Pazar-Ribariće, i to ćemo platiti oko 500 miliona dinara. Takođe ćemo da rekonstruišemo put Raška-Novi Pazar- rekao je predsednik Vučić okupljenom narodu.

- Samo vas još jedno molim. Ja sam to rekao i u Novom Pazaru kada su mi zviždali, pozvao sam ljude da samo izbroje koliko je urađeno za ovaj kraj od 1945, a koliko prethodnih godina, i sve će vam biti jasno. Ovo je vaša otadžbina, budite ovde i živećete sve bolje - zaključio je predsednik.

Rasim Ljajić: Ovo su putevi nade i putevi budućnosti

- Ne treba da objašnjavam značaj današnjeg dana za Peštersku visoravan i ceo naš kraj. Mnogo ljudi je htelo da dođe danas ovde, zato što je narod hteo da se zahvali predsedniku Vučiću i Vladi. Niko nije verovao da će ovo biti urađeno. Mnogi su obećavali, ali od toga nije bilo ništa, a sada se desilo ono što smo svi želeli. Ovo su putevi nade i putevi budućnosti - rekao je Rasim Ljajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track