MARINIKA TEPIĆ OPET OBMANJUJE: Ponovo servirala stare laži Junajted grupe!
Foto: Tamara Trajković

MARINIKA TEPIĆ OPET OBMANJUJE: Ponovo servirala stare laži Junajted grupe!

Politika -

Političarka nastavila s kampanjom protiv Kurira i Telekoma. Još ne otkriva zašto ruši državnu firmu zarad interesa strane kompanije

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i juče je nastavila sa napadima na Kurir i Telekom Srbija. Ona je na konferenciji još jednom iznela niz lažnih i proizvoljnih optužbi, nastupajući kao političko krilo interesno-poslovnog lobija na čijem čelu su njen stranački šef Dragan Đilas i predsednik moćne Junajted grupe Dragan Šolak.

Razrađena matrica

Tepićeva je tako ispred sedišta Telekoma udarila na ovo preduzeće po istoj matrici po kojoj udara i Junajted grupa, koja mesecima vodi hajku protiv našeg najvećeg državnog telekomunikacionog preduzeća i njegovog širenja na tržištu.

Đilasova potpredsednica nije imala nijednu novu stvar da kaže o temi koju su joj poverili Đilas i Šolak, pa je i jučerašnje obraćanje iskoristila da javnost zamori starom pričom, koja se temelji na netačnim i sasvim proizvoljnim tvrdnjama koje je pre nekoliko meseci u javnosti tendenciozno plasirao N1, koji je u vlasništvu Dragana Šolaka, a potom preuzeli drugi mediji, poput malog bljutavog veb-tabloida Direktno. Iako je naša kuća tada uputila odgovore N1, oni su objavili samo deo njih, odnosno samo ono što odgovara njihovim vlasnicima.

Izbegava odgovore

Istovremeno, Tepićeva je opet izbegavala da odgovori na konkretna pitanja Kurira o tome zašto ponavlja stare neistine, te zašto pristaje da bude deo igre Šolaka i Đilasa i da zarad interesa privatne strane kompanije udara na državno uspešno preduzeće kao što je Telekom Srbija.

Inače, po već razrađenoj matrici, Tepićkin javni istup ispred zgrade Telekoma ekspresno su preuzeli svi mediji interesno-poslovnog lobija - N1, Nova S, Direktno...

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track