Najnovije vesti

VUČIĆ JE HITRO SEO NA ZADNJE SEDIŠTE, A BRNABIĆKA VOZAČU UZVIKNULA: Pratite onaj auto! Pogledajte šta se danas događalo u Galeriji
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

najveći tržni centar u regionu

VUČIĆ JE HITRO SEO NA ZADNJE SEDIŠTE, A BRNABIĆKA VOZAČU UZVIKNULA: Pratite onaj auto! Pogledajte šta se danas događalo u Galeriji

Politika

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju Galerije Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najveći tržni centar u regionu.

Izvanredan i po svemu jedinstven tržni centar Galerija Beograd, danas je zvanično krenuo sa radom. Veliki broj novinara izveštavao je o ovom bitnom danu, budući da će šoping mol zaposliti oko 5.000 ljudi.

Predsednik je oduševljeno zagledao svaku radnju, enterijer same građevine, hodajući kroz njega, a onda je u jednom momentu, na iznenađenje novinara i svih prisutnih, seo u retro automobil i obilazak nastavio vozeći se kroz građevinu.

Za volanom ga je dočekao vozač obučen u stilu 40-ih, baš kao u crno-belim detektivskim filmovima. Da stvar bude još zanimljivija Vučić nije bio jedini koji je obilazak nastavio na četiri točka.

Za njim je, kao u nekom akcionom filmu, u takva ista kola sela Ana Brnabić, premijerka, dok je do nje seo Siniša Mali, ministar finansija.

Brnabić je, čim je zatvorila vrata, vozaču kroz šalu poručila: "Pratite onaj auto", na šta su se svo troje u kolima nasmejali.

(Kurir.rs/Instagram/Alo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...