STEFANOVIĆ O DOLASKU VUČIĆA NA SAHRANU MITROPOLITA AMFILOHIJA: Pokazao izuzetnu državnu mudrost, nije bila laka odluka
Foto: Printscreen TV Pink

MINISTAR KAŽE DA JE OVO ZNAK DA razmišlja o svom narodu

STEFANOVIĆ O DOLASKU VUČIĆA NA SAHRANU MITROPOLITA AMFILOHIJA: Pokazao izuzetnu državnu mudrost, nije bila laka odluka

Politika -

Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je danas da je dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sahranu mitropolita Amfilohija u Podgorici bila složena odluka kojom je Vučić pokazao izuzetnu državničku mudrost.

"Ovo nije bila laka odluka ni u bezbednosnom smislu, ali svakako odluka o kojoj je razmišljao kao državnik i pokazali smo da razmišljamo o svom narodu", rekao je Stefanović u Podgorici.

On je kazao da je odluka predsednika Srbije da investira u "Srpsku kuću" i to u dogovoru sa narodom u Crnoj Gori prirodna i da je normalno da se borimo za očuvanje toga.

"Naravno da ćemo nastaviti da investiramo u to. Ovo je važan momenat i zbog popisa stanovništva. I to zbog zaštitie idenititeta našeg naroda", rekao je Stefanović za TV Pink.

Kako kaže, napadi na predsednika zbog ulaganja govore da su ti potezi koje povlači i u Republici Srbiji i u regionu, zapravo stvari koje, kako dodaje, pomažu našem narodu.

"Uz podršku predsednika Srbija će biti jača svakoga dana", rekao je Stefanović, i dodao da je sasvim prirodno da brinemo o svom narodu u regionu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track