ĐORĐE MILIĆEVIĆ (SPS): I dalje traje brutalna kampanja protiv Vučića
Foto: Zorana Jevtić

Šef poslaničke grupe SPS

ĐORĐE MILIĆEVIĆ (SPS): I dalje traje brutalna kampanja protiv Vučića

Politika -

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević ocenio je danas da je neverovatno koliko je mržnje sadržano u uvredama upućenim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici i dodao da se i dalje nastavlja "brutalna kampanja" protiv predsednika i njegove porodice.

On je tako reagovao na seriju objava na Tviteru u kojima su korisnici iznosili svoja mišljenja o predsedniku i njegovoj deci.

Kako je Milićević naveo u pisanoj izjavi, to preko lažnih profila na društvenim mrežama rade osobe podstaknute politikom jednog dela opozicije, koja se, kako kaže, usled nedostatka političke moći i uticaja svodi na mržnju i nasilje.

Prema njegovim rečima, u javnoj politici nije problem kada se ne slažete sa nečijom politikom ili rezultatima te politike, ali je nezabeleženo da neko u nedostatku svojih ideja, svojih programa i bez ikakve podrške građana koristi "ovako morbidan način" da se obračunava sa svojim političkim protivnicima.

"Koliko neko treba da bude bez časti i bez morala, pa da ovakvim rečima vređa maloletnu decu i porodicu. Ja bih, ove botove, koji stoje iza lažnih profila, samo pitao - mogu li da se pogledaju u ogledalo oni koji seju ovakvo zlo? Kakva li ih je nevolja naterala da ovoliko mrze, čak i nedužnu decu predsednika države", rekao je Milićević.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track