VLADIMIR ĐUKANOVIĆ PORUČIO ĐILASU I BORKU STEFANOVIĆU: Gospodo, bolje izađite sa planom i programom, a ne samo sa "ua Vučiću"!
Foto: Marina Lopičić

REAKCIJA

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ PORUČIO ĐILASU I BORKU STEFANOVIĆU: Gospodo, bolje izađite sa planom i programom, a ne samo sa "ua Vučiću"!

Politika -

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović reagovao je na kritike koje je zamenik predsednika SSP Borko Stefanović izneo na račun voditeljke na TV Prva Marije Savić Stamenić, tvrdeći da je postigla "rekord u prekidanju", kada je Stefanović gostovao u njenoj emisiji.

- Zanimljivo mi je traženje alibija za loš ishod u duelu po njega na TV Prva od strane Borka Stefanovića. Sada im je kriva voditeljka. Svaki put kada loše prođu imaju neku zamerku i plaču kao Kalimero, valjda želeći da od sebe naprave žrtvu i da se javnost prema njima sažali - naveo je Đukanvoić.

Umesto toga, kako kaže, opozicionim političarima je bolje da izađu sa planom i programom.

- Gospodo, bolje se pripremite za duel. Probajte sa nekim planom i programom, a ne samo sa "ua Vučiću". Plašim se da je Đilasu i društvu ovo alibi da u buduće ne izlaze na duele, jer je više nego očigledno da u sučeljavanjima jako loše prolaze - zaključio je Đukanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track