ODLOŽENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Naredna zakazana za sledeću nedelju
Foto: Tanjug Zoran Žestić

zbog novih saznanja

ODLOŽENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Naredna zakazana za sledeću nedelju

Politika -

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je najavljena za večeras u 19 časova, odalaže se za sledeću nedelju.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je, nakon sastanka sa predstavnicima Srba sa KiM, mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala sednica bude odložena.

- Dobio sam određene informacije, pa je moguće da pomerimo održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, velike su teme, ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku - rekao je Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja u borbi države protiv kriminala.

U svakom slučaju borba će biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onih kojim im se ne dopadaju način rešavanja problema, poručio je Vučić.

- Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbji biće blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome i bilo kome dogodi - istakao je Vučić.

(Kurir.rs/ RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track