MINISTAR SELAKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN SERGEJU LAVROVU: Željno iščekujem naš susret
Foto: Selakovic, Printskrin

srdačno

MINISTAR SELAKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN SERGEJU LAVROVU: Željno iščekujem naš susret

Politika -

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković čestitao je danas rođendan šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, sa kojim će se 16. aprila sastati u Moskvi.

"Upućujem Vam iskrene čestitke i najbolje želje povodom Vašeg rođendana. Vaše bogato diplomatsko iskustvo i neumorno zalaganje na zaštiti interesa Ruske Federacije vredni su divljenja i predstavljaju uzor budućim generacijama", navodi se u čestitki Selakovića.

Selaković je naveo da sa velikim zadovoljstvom iščekuje predstojeći susret sa ruskim kolegom, 16. aprila u Moskvi, koji će, ističe, dati novi podsticaj razvoju tradicionalno bliskih odnosa i saradnje naše dve bratske zemlje i daljem jačanju strateškog srpsko-ruskog partnerstva.

Ministar je zahvalio za principijelnu podršku očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije i zaštitu interesa srpskog naroda na međunarodnoj areni.

"Uvaženi prijatelju, želim Vam dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspeha u obavljanju Vaše odgovorne dužnosti na dobrobit prijateljskog ruskog naroda. Koristim i ovu priliku da Vam još jednom ponovim izraze svog visokog poštovanja", naveo je Selaković.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track