KUR...KUR...KAKO SE KAŽE? Ivica i Verica se frljali u emisiji HIT TVIT zbog kancelara Austrije, NASMEJALI SU CELU SRBIJU
Foto: Printscreen/Twitter

ŠOU SU NAPRAVILI!

KUR...KUR...KAKO SE KAŽE? Ivica i Verica se frljali u emisiji HIT TVIT zbog kancelara Austrije, NASMEJALI SU CELU SRBIJU

Politika -

U emisiji "Hit Tvit" Ivica Dačić i Verica Bradić sinoć su imali veoma zanimljivu lingvističku diskusiju.

Povod razgovora bio je Lukas Mandl, austrijski političar, ujedno i izvestilac o pregovorima Beograda i Prištine, koji je imao pristrasne i po Srbiju veoma negativne komentare pre nekoliko dana.

Ona je između ostalog i jedan od onih po kijem je uspešna vakcinacija u Srbiji "loša stvar koja ima za cilj da razbije Evropsku uniju".

Mandl je inače je pripadnik partije Sebastijana Kurca, što je podstaklo Ivicu i Vericu na pomenutu raspravu. Na sreću gledalaca, tada se desila jedna scena koja je možda pomalo dosadnu temu za neke prilično nasmejala.

- Veoma je zanimljivo da ovaj... ovaj Lukas Mandl... On je iz Kurceve... Kur... kako se sad kaže? - bio je u nedoumici Dačić.

- Kur... čeve - stidljivo je pokušala da dopuni Verica.

- Iz partije Sebastijana - "izvadio se" na kraju Dačić.

Ispod isečka emisije na kojoj se vidi ova scena nizali su se komentari, koji su pokazali da je njihov gaf bio i više nego inspirativan za one koji su gledali "Hit Tvit".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track