Najnovije vesti

MILENKO JOVANOV: Đilas na Svetski dan medija da nađe odgovarajuću mišju rupu i sakrije se u nju
Foto: Beta Miloš Miškov

potpredsednik Glavnog odbora Sns

MILENKO JOVANOV: Đilas na Svetski dan medija da nađe odgovarajuću mišju rupu i sakrije se u nju

Politika
10:12h

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, kazao je da bi na Svetski dan medija najprikladnije bilo da Dragan Đilas nađe odgovarajuću mišju rupu, sakrije se u nju i čeka dok ovaj dan ne prođe

- Ipak, budući da se radi o krajnje bezobzirnom i bahatom tajkunu, on je ovaj dan iskoristio da obeća slobodu medija čim dođe na vlast. Đilas ovim ponovo pokazuje da beskrajno potcenjuje građane Srbije, jer svi u Srbiji odlično znaju kako su izgledali mediji kada je njima gospodario Đilas, ali i da je tu slobodu, o kojoj Đilas danas govori, pokojna Verica Barać nazvala "zarobljavanjem medija" - navodi se u saopštenju.

Zato je potpuno neprikladno, smešno i beskrajno licemerno, da tajkun, koji je preko prodaje reklamnog prostora držao medije pod svojom šapom, koji je postrojavao novinare i urednike zbog fotografije, ili teksta koji mu se ne sviđaju, koji je bio vlasnik novina ‘’Pres’’ i koji i danas direktno upravlja nekim televizijama, dnevnicima, nedeljnicima i radio stanicama, obećava bilo kakvu slobodu medija. Jer, šta će sledeće u tom beskrajnom licemerju? Da obeća zabranu iznošenja para na Mauricijus - upitao je Jovanov u saopštenu.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...