OD BESA VIŠE NE ZNAJU ŠTA DA KAŽU: Predsednik Vučić odgovorio opoziciji
Foto: Printscreen Tanjug

PONOSAN NA FABRIKE KOJE JE OTVORIO

OD BESA VIŠE NE ZNAJU ŠTA DA KAŽU: Predsednik Vučić odgovorio opoziciji

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nema veze sa uhapšenim Milanom Kendijom i da opozicija od besa više ne zna šta da kaže.

Vučić je, upitan za pisanje pojedinih medija o hapšenju pripadnika MUP-a Milana Kendije, koji je optužen u slučaju "Jovanjica 2", a kod koga su navodno pronađena pisma koja je pisao Vučiću u vezi zaposlenih u Jovanjici, rekao da nije imao nikakve veze.

"Od besa više ne znaju šta da kažu, jer ne mogu da kažu da su izgradili pet fabrika u Priboju, a ja došao i ugasio četiri, pa nisu, nisu izgradili nijedan auto-put, niti prugu. Šta drugo da kažu i rade, nego da im se umesto kokošaka čini marihuana, da im se priviđam u nečemu", dodao je on.

Vučić je rekao da nema pojma i ko zna o čemu mu je taj čovek pisao i da li mu je pisao.

"Kakve to veze ima sa celim slučajem?", upitao je on.

"Zamislite da uđete u moju kuću kada sam bio mladić pa sam imao okačenu sliku Demi Mur i onda kažete Demi Mur je umešana u njegovo kulinarsko ponašanje u Zagrebu ili Rijeci čim je njena slika u njegovoj kući. O čemu pričate? To je izraz nemoći, neznanja, nepostojanja ideja, planova, programa", naglasio je Vučić.

Rekao je da je ponosan na fabrike, kao ova u Priboju koju je otvorio.

"To je za šta živimo i radimo. Nisu nam potrebne laži, o nama govore dela, putevi, fabrike, bolnice, na kraju i plate i penzije koje nisu dobre, ali najbolje u istoriji i biće bolje i veće. Oni neka izmišljaju šta god hoće, istinu da pobede ne mogu", poručio je on.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track