OBRAČUN U JUTARNJEM Šešelj vređao bivšeg ministra invalida, a Marić ga ućutkivao TOLIKO SI GREŠAN DA NEMAŠ PRAVA DA PRIČAŠ (VIDEO)
Foto: Printscreen Happy

neprijatna scena

OBRAČUN U JUTARNJEM Šešelj vređao bivšeg ministra invalida, a Marić ga ućutkivao TOLIKO SI GREŠAN DA NEMAŠ PRAVA DA PRIČAŠ (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i voditelj Milomir Marić pokoškali su se u Jutarnjem programu TV Hepi.

Rasprava je počela kad je Šešelj podsetio na isporuke Srba u Hag.

- Jesam zlopamtilo kad je reč o izdajnicima srpskog naroda kakav su Zoran Đinđić i Boris Tadić. Nikada im ne mogu oprostiti. Nikad Borisa Tadiću ne mogu oprostiti to što je isporučio Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića Haškom tribunalu - rekao je Šešelj.

Lider radikala tvrdi da je nekadašnji predsednik SRJ Vojislav Koštunica Sretena Lukića izveo sa VMA u bolničkoj pidžami, a da je Zdravko Tolimir iz jednog stana na Bežanijskoj kosi polumrtav odvezen u Bratunac da bi se odglumilo da je tamo uhapšen.

- Bog je odmah kaznio Koštunicinog ministra unutrašnjih poslova. Eno ga i dalje. Glava funkcioniše, ali telo je ne sluša. Neka svako zna da Bog zbog toga kažnjava - rekao je Šešelj aludirajući na Dragana Jočića koji je nakon saobraćajne nesreća ostao paralizovan.

- Nemoj tako, ružno je... Ti koji si toliko grešan ne možeš tako da govoriš. Toliko si upropastio ljudi. Šta si sve rekao za njih - pokušao je da ga zaustavi Marić.

- Koje? Ove tvoje pulene Nenada Čanka, Čedomira Jovanovića, Zorana Ostojića, Jelenu Milić i ostale? Oni su zaslužili jer su izdajnici. Ja sam samo žigosao izdajnike - rekao je Šešelj i zapitao šta je Nataša Kandić uradila dobro za srpski narod.

Marić mu je odgovorio da je popisala srpske žrtve na KiM, ali Šešelj je nastavio sa uvredama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track