Najnovije vesti

Aleksandar Vulin kolegijum UKP
00:44

Aleksandar Vulin kolegijum UKP

KOLEGIJUM UKP

VULIN JASAN Kriminalci moraju da znaju da ćemo učiniti sve da osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade VIDEO

Politika

Pohvalio pripadnike Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici koji su u rekordnom roku rasvetlili ubistvo čoveka koga su osumnjičeni ostavili u prtljažniku automobila

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su brze i efikasne akcije policije u rasvetljavanju krivičnih dela i hapšenju počinilaca najveća potvrda uspešnosti borbe sa kriminalom i poručio da će policija učiniti sve da kriminalci osete žestok pritisak države.

Ministar Vulin je na kolegijumu Uprave kriminalističke policije pohvalio pripadnike Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici koji su u rekordnom roku rasvetlili ubistvo čoveka koga su osumnjičeni ostavili u prtljažniku automobila.

Aleksandar Vulin, kolegijum
foto: MUP Srbije

„Kriminalci moraju da znaju da ćemo učiniti sve da osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade", posebno je naglasio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar je pohvalio rad pripadnika Uprave kriminalističke policije u borbi protiv organizovanog kriminala, naglasivši da je od početka godine srpska policija razbila više organizovanih kriminalnih grupa i time uklonila opasnost po građane, koji zahvaljujući radu ovih profesionalaca mogu da budu sigurni i bezbedni.

Aleksandar Vulin, kolegijum
foto: MUP Srbije

„Od vas očekujem da nastavite još jače i agresivnije da se borite protiv dilera i kriminalaca koji prodaju drogu našoj deci, reketiraju ljude i vrše svirepa ubistva", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na kolegijumu Uprave kriminalističke policije.

Aleksandar Vulin kolegijum UKP
00:44

Aleksandar Vulin kolegijum UKP

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track