MI S VLADOM AUSTRALIJE, PREDSEDNIK S NOVAKOM: Premijerka otkrila šta je sve Srbija izdejstvovala za našeg tenisera! BORIMO SE
Foto: screenshot Pink tv

pritisak beograda

MI S VLADOM AUSTRALIJE, PREDSEDNIK S NOVAKOM: Premijerka otkrila šta je sve Srbija izdejstvovala za našeg tenisera! BORIMO SE

Politika -

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić otkrila je jutros gostujući uživo na televiziji, kako je rekla, ekskluzivne informacije o Novaku Đokoviću koji proživljava užas u hotelu za imigrante u Melburnu.

- Čula sam se s ministarskom spoljnih poslova Australije Mariz Pejn. Razgovarali smo dosta konstruktivno. Stalno smo u kontaktu, mi sa Vladom Australije, predsednik sa Novakom...

- Pokušavamo da olakšamo sve Novaku. Nažalost, on do finalne odluke ostaje u hotelu, ali smo uspeli u jednoj stvari. Dostavljaće mu se hrana bez glutena, dobiće sprave za vežbanje, dobio je laptop, kao i sim karticu da bude u kontaktu sa svojima - rekla je premijerka jutros na TV Pink.

Ona je istakla da ministarka spoljnih poslova Australije sve razume.

- Razgovor je bio konstruktivan. Žena sve razume. Vlada je spremna da uradi sve kako bi Novaka pustili u Australiju. Ona je ponovila da će lično preneti ministarstvu unutrašnjih poslova. Odluka će biti u ponedeljka.

- Borimo se... Ovo je veoma emotivna situacija za nas... I australijska ministarka je u stalnom kontaktu s našom dijasporom, ona sve razume, ima i mnogo prijatelja među tamošnjim Srbima... Ali znate da je Australija najzatvorenija zemllja kad je reč o koroni tako da čekamo odluku suda u ponedeljak - dodala je premijerka.

Kurir.rs/TV Pink

Bonus video:

00:35

ZAVRŠEN DRUGI DAN PROTESTA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srđan: Ne damo da nas gaze i bace na kolena! Iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja