JEZIVO! OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE SOBE U KOJOJ SE NALAZI NOVAK: Australijo, stidi se doveka što ovde držiš Đokovića!
Foto: Printscreen

NEUSLOVNO

JEZIVO! OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE SOBE U KOJOJ SE NALAZI NOVAK: Australijo, stidi se doveka što ovde držiš Đokovića!

Tenis -

Sve sobe u migrantskom zatvoru u Melburnu su iste, pa smo tako preko Renate Voračove saznali u kakvim uslovima boravi Novak Đoković!

Odgovor je - jezivim. Mala depresivna soba, sa policijom ispred vrata, a uz to već se zna da tu ima i buba, da su higijenski uslovi katastrofalni...

1 / 5 Foto: ITV Screenshot

Češka teniserka je sve objavila na Instagramu, a mnogi su poželeli da i Novak isto učini i time otkrije ovu sramotu Australije.

- Ovo je hotel?! Doveli su me u sobu rano ujutru, u sobi sam i ne daju mi da idem bilo gde. Uslovi su jednostavni, ali ovo je kategorija boljeg hostela. Nije tragedija, nije ni hit-parada. Proverili su kakvo mi je zdravlje, doneli su mi hranu. Imam pratnju u hodniku. Čuvari su pristojni. Nije baš da viču na mene kada proturim glavu kroz vrata, pokušavaju da mi se nađu i da mi pomognu. Ali, na primer, prozor je čvrsto zatvoren i ne mogu da ga otvorim više od pet centimetara. A obezbeđenje je svuda, čak i ispod prozora, što me je nasmejalo. Kao da planiram da skočim i da bežim - pričala je Renata.

Bonus video:

00:40

Srđan Đoković se obratio okupljenima ispred Skupštine: Evo šta je rekao Novakov otac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track