INCIDENT U NOVOM SADU: Đilasov aktivista Brajan Brković psovao glasače na biračkom mestu u novosadskom naselju Liman 2!
Foto: Printscreen/Instagram

izbori

INCIDENT U NOVOM SADU: Đilasov aktivista Brajan Brković psovao glasače na biračkom mestu u novosadskom naselju Liman 2!

Politika -

Brajan Brković, ekstremista, aktivista Dragana Đilasa koji sebe predstavlja kao omladinskog i ekološkog aktivistu, jutros je, ispred biračkog mesta u OŠ Jovan Popović u novosadskom naselju Liman 2, psovao majku glasačima koji su dolazili da obave svoju građansku dužnost. Srećom, niko nije naseo na ove provokacije, pa je veći inciodent izbegnut.

Ovaj slučaj je prijavljen Izbognoj komisiji, a očekuje se i reakcija nadležnih organa koji su obavešteni o aktivnostima Brajana Brkovića.

Inače, Brković i njegovi aktivisti, od juče pokušavaju da prekroje izbornu volju građana. Oni idu po naselju Liman 2 i pokušavaju da potkupe glasače nude ći im novac u zamenu za glas. Nekoliko dana uoči izbora Brković i njegova malobrojna grupa su najavljivali nasilne incidente i provokacije na biračkim mestima širom Novog Sada.

Jutrošnji incident samo pokazuje da su namere ove opasne grupe ozbiljne i da ih treba što pre sprečiti u realizaciji ovog suludog projekta. Tako Brajanov pobratim Miran Pogačar u intervjuu za jedan portal otvoreno najavljuje da će se izbornoj volji građana suprotstaviti nasiljem!

Kao što je već objavljivano, trio Brković-Bagarić-Pogačar već se istakao maltretiranjem trudnica i penzionera na blokadama, prebijanjem čak i svojih aktivista, ali i neistomišljenika i napadom dimnom bombom na urbaniste. Svoje političke stavove kultivisali su kroz parolu "Srbe na vrbe" i skrnavljenjem nacionalne zastave na Limanu.

Kurir.rs/ nsuzivo.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja