SOKOLE, NEK TI JE SREĆAN LET: Petar Petković danas se sreo sa glumcem Milanom Vasićem (FOTO)
Foto: Printsceen/Facebook

pesma o kosovu i metohiji

SOKOLE, NEK TI JE SREĆAN LET: Petar Petković danas se sreo sa glumcem Milanom Vasićem (FOTO)

Politika -

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sreo se danas sa poznatim glumcem Milanom Vasićem.

"Mnogo je pesama spevano o Kosovu i Metohiji, a ja sam danas imao tu čast da čujem najnoviju pesmu koju je svom rodnom Kosmetu posvetio naš glumac Milan Vasić - 'POLETEO SOKO SIVI", naveo je Petković na svom Fejsbuk profilu pored slika sa Vasićem.

"Mnogo ljubavi, posvećenosti i vere utkano u ovu pesmu o lepoti naše južne pokrajine, o istinskim vrednostima na kojima počiva naše Kosovo i Metohija - porodici, ognjištu, časti, našim svetinjama... Ona je svojevrsni je zapis o Kosovu i Metohiji koji će ostati u amanet budućim generacijama i zato ova pesma na svom putu ima punu podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Prethodnih nedelja Milan je snimao najlepše kadrove Kosova i Metohije za video spot koji će pratiti ovu pesmu, od Šare i Brezovice, preko Velikog Ropotova, manastira Visoki Dečani i danas mi je pokazao deo tog materijala. Verujte, po onome što sam video, biće to pesma koja će svakome izmamiti i osmeh i po neku suzu.

Rad se polako privodi kraju, a tada će poleteti soko sivi da nosi glas o našem Kosovu i Metohiji. Sokole, nek ti je srećan let", zaključuje se u Petkovićevoj objavi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track