SRPSKA LISTA: Namera Prištine da ubedi Srbe na Kosovu i Metohiji da se odreknu dokumenata i tablica osuđena je na propast!
Foto: Printscreen/PINK

PORUKA

SRPSKA LISTA: Namera Prištine da ubedi Srbe na Kosovu i Metohiji da se odreknu dokumenata i tablica osuđena je na propast!

Politika -

Namera Prištine i Dželjaja Svečlje da ubede Srbe da se svojevoljno odreknu srpskih dokumenata i registarskih oznaka je osuđena na neuspeh, kažu iz Srpske liste.

U saopštenju povodom laži ministra policije lažne države Kosovo Dželjaja Svečlje da predsednik Vučić crta metu na čelo onim Srbima koji žele da promene tablice se kaže da srpski narod na Kosovu i Metohiji nikada neće slušati Aljbina Kurtija pa makar snimao i igrane filmove, već isključivo svog predsednika Aleksandra Vučića kome bezrezervno veruje.

- Brutalne lažimi, da predsednik Vučić crta nekome metu na čelo, kako je izjavio Dželjaj Svečlja, predsatvljaju pokušaj da se prikrije neuspeh Prištine da sprovede u delo plan i ukine srpske registarske oznake. Nepoverenje prema Vladi u Prištini i neposlušnost Srba na severu je očigledna i to nikakve pretnje, laži i spinovi Dželjala Svečlje neće promeniti. Ipak, pitamo se kako to Svečlja planira da oduzme 9000 vozila na severu Kosova i Metohije, i da li je svestan da je pravo raspolaganja privatnom svojinom neprikosnoveno - stoji u saopštenju Srpske liste.

Dodaje se da nikog ne bi iznenadilo da je kod pomenutog lica u opštini Leposavić požar podmetnuo sam vlasnik pod nagovorom nekoga iz Prištine kome je u interesu da Svečlji da razlog da napadne predsednika Vučića i opravda nikakav odziv građana za preregistraciju vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track