OVO JE SRBIN UHAPŠEN NA JARINJU: Dejan Pantić, otac troje dece, žrtva Kurtijeve odmazde (FOTO)
Foto: kurir

Кurtijevi policajci mu stavili lisice na ruke

OVO JE SRBIN UHAPŠEN NA JARINJU: Dejan Pantić, otac troje dece, žrtva Kurtijeve odmazde (FOTO)

Politika -

Dejan Pantić (56), bivši pripadnik tzv. kosovske policije, koji je 5. novembra zajedno sa svojim kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u policijskoj stanici u Кosovskoj Mitrovici, uhapšen je danas u Jarinju.

Kosovo i Metohija, Dejan Pantić
foto: Kurir

Dejan je oženjen i otac troje dece.

supruga uhapšenog Pantića
supruga uhapšenog Pantićafoto: Kurir

- Dejan je sa suprugom danas u prepodnevnim satima otišao u Rašku da obavi privatne obaveze, normalno prešao prelaz i u povratku su mu Кurtijevi policajci stavili lisice na ruke i odveli ga prema poslednjim informacijama u bazu kosovske policije u blizini prelaza. Reč je o brutalnoj odmazdi i zastrašivanju od strane Aljbina Кurtija koji je rešio da sada progoni srpske policajce kojima, bez ikakvih osnova i dokaza, pokušava da pripiše dela sa kojima nemaju nikakve veze ne bi li tako pokušao da zastraši sve Srbe koji ne žele da trpe njegov teror i kršenje sporazuma. Time Кurti želi da im se osveti za to što su napustili sve institucije na severu, uključujući i policiju - navodi se u saopštenju direktora Кancelarije za КiM Petra Petkovića.

1 / 7 Foto: Kurir

Srbi sa severa Kosova i Metohije okupljaju se i postavljaju barikade. Kako javlja reporter Kosovo onlajn Srbi ne žele da dozvole da uhapšeni bude odveden za Prištinu. Od okupljenih se može čuti da je reč o čoveku bez mrlje u karijeri, koji nije učestvovao u ratnim dejstvima na KiM.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track