DOK SE U SKUPŠTINI LOME KOPLJA O SUDBINI KIM, ONA ŠOPINGUJE?! Evo šta u klupi radi koleginica SPS ljubitelja filmova za odrasle
Foto: Twitter Printscreen

skupština srbije

DOK SE U SKUPŠTINI LOME KOPLJA O SUDBINI KIM, ONA ŠOPINGUJE?! Evo šta u klupi radi koleginica SPS ljubitelja filmova za odrasle

Politika -

BEOGRAD - Nije poslanik SPS jedini koji je vreme na sednici Skupštine Srbije o najvažnijem nacionalnom pitanju - Kosovu i Metohiji, prekraćivao gledajući neobavezan sadržaj za odrasle.

Nešto malo dalje, u klupama namenjenoj istoj koaliciji, uslikana je poslanica koja ležerno razgleda šoping stranice na mobilnom telefonu.

Dok su se u centralnom delu skupštinske sale lomila koplja o sudbini Kosmeta, u klupama se "ubijalo" vreme surfovanjem po Internetu.

Poslanica je, kako se vidi na slici koja se deli mrežama, onlajn razgledala žensku garderobu.

U međuvremenu se oglasio i visoki funkcioner SNS Darko Glišić koji je na pitanje može li se još sarađivati sa socijalistima rekao da se videlo šta se dešavalo na sednici Skupštine Srbije o Kosovu na kojoj je "svako pokazao svoje lice i naličje, ko je sklon nasilju, a kome je preče da gleda p*rno film".

On je naveo da je u vreme kad se "kidisalo na Vučića" to radio poslanik SPS iz Gračanice Zvonko Stević, a dok je govorio o Steviću na televiziji je pušten snimak s leđa kako poslanik gleda porno film na mobilnom telefonu.

Kurir.rs/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track