BIVŠI MINISTAR OBUO VUNENE ČIZMICE SA ĆILIM ŠAROM: Upario! Gore elegantno, rolka i maramica u džepu od sakoa, a na nogama toplo!
Foto: Facebook Printscreen

poklon od gospođa

BIVŠI MINISTAR OBUO VUNENE ČIZMICE SA ĆILIM ŠAROM: Upario! Gore elegantno, rolka i maramica u džepu od sakoa, a na nogama toplo!

Politika -

BEOGRAD/SOMBOR - Bivši ministar u Vladi Srbije isprobao je vunene čizmice sa ćilim šarom u kojima je toplo i na debelom minusu.

Iako više nije u vlasti, eksministar je aktivan u stranačkom životu pa svoje pristalice obilazi širom Srbije - od juga do severa.

Krajem januara posetio je sam sever - Zapadnobački okrug, gde je obišao simpatizere, i družio se sa damama koje prave čarobne rukotovorine od vune-. Jedna od njih jesu u valjane čizme sa šarom koje se nose zimi po kući i čuvaju zdravlje bolje od svake papuče.

Bivši ministar je obišao pogon, razgledao čega sve ima a onda ih probao da vidi jel mu dobra veličina. Pošto dolazi sa zapada Srbije gde su zime jake i duge, imaće šta da nosi da mu bude toplo.

Ako niste prepoznali ko je, reč je o Rasimu Ljajiću iz Novog Pazara, lideru SDP, za kog mnogi ne znaju da je nekima od najvećih imena folk scene bivše Jugoslavije napisao neke od najpoznatijih narodnjačkih hitova.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track