DOŠAO SAM DA VAM KAŽEM, NA MESTU GDE JE STVARANA SRPSKA DRŽAVNOST! Šumadinci ovako dočekali predsednika na Sretenje (VIDEO)
Foto: Dimitrije Goll Kevesić

svečanost u kragujevcu

DOŠAO SAM DA VAM KAŽEM, NA MESTU GDE JE STVARANA SRPSKA DRŽAVNOST! Šumadinci ovako dočekali predsednika na Sretenje (VIDEO)

Politika -

KRAGUJEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra, na Dan državnosti - Sretenje, boravi u Kragujevcu gde prisustvuje Sretenjskoj akademiji “Knežev zapis”.

Pre nego što je izašao da se obrati, predsednika je dočekao ogroman broj građana Kragujevca kojima je izložio šta će sve Kragujevac u budućnosti dobiti - potpuno novu i modernu pijacu - tržnicu, obilaznicu, Filološki i Fakultet umetnosti a gradiće se i potpuno nov ogroman klinički centar sa više od 20 i nešto hiljada kvadrata.

00:56

Predsednik VučIć u Kragujevcu na Sretenjskoj akademiji

Predsednik je rekao da su to neverovatne promene posebno novi koridor - put Karađorđe, koji će ići od Mladenovca i Lazarevca.

1 / 23 Foto: Dimitrije Goll Kevesić

Kragujevčanima je rekao da će biti i novih stranih investicija i novih radnih mesta jer je reč o gradu sa 14.000 nezaposlenih.

00:21

Šumadinci ovako dočekali predsednika uoči Sretenjske akademije

Akademija počinje u 9 časova u Staroj skupštini u Kragujevcu, dok će ceremonija uručenja odlikovanja biti održana u 12 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu u Beogradu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track