SA LAJČAKOM O TOME ŠTA DA SE URADI, A NE O ČEMU MOŽEMO DA MAŠTAMO! Vučić: Obratiću se pre puta u Ohrid i reći šta nam je činiti
Foto: Printscreen/Pink

dijalog

SA LAJČAKOM O TOME ŠTA DA SE URADI, A NE O ČEMU MOŽEMO DA MAŠTAMO! Vučić: Obratiću se pre puta u Ohrid i reći šta nam je činiti

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Dobanovcima da će tokom susreta sa izaslanikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom videti pre svega "šta može da se uradi", a ne "o čemu možemo da maštamo" u tom dijalogu.

Vučić je novinarima nakon obeležavanja početka izgradnje industrijskog "VGP Parka", rekao da o rezultatima sastanka s Lajčakom ne može da govori unapred, već da će o tome javnost obavestiti "u sredu ili u četvrtak", pre puta u Ohrid.

On je istakao da će tokom sastanaka s Lajčakom, koji danas i sutra boravi u Beogradu, razgovarati o tome šta može da se uradi povodom normalizacije odnosa Beograda i Prištine, ali da "ako neko nije spreman ni da razgovara a kamoli da implementira Zajednicu srpskih opština", onda to "nema smisla".

"Obratiću se pre puta u Ohrid i reći kako sve vidim i šta nam je činiti u narednom periodu. U sredu ili četvrtak obratiću se sa novostima vezanim za Kosovo i Metohiju", rekao je Vučić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track