MARIJA MARKOVIĆ ODUŠEVILA PREDSEDNIKA! Čak 3 njene fotografije ušle u najuži izbor za najlepšu, pobedio je pogled s terase (FOTO)
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

nastala u selu Lukavac

MARIJA MARKOVIĆ ODUŠEVILA PREDSEDNIKA! Čak 3 njene fotografije ušle u najuži izbor za najlepšu, pobedio je pogled s terase (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas pobedničku fotografiju za ovu nedelju, na konkursu "Najlepše domaćinstvo Srbije", a autorka fotografije koja je nastala u selu Lukavac je Marija Marković.

- U najuži izbor za pobednika najlepšeg domaćinstva ove nedelje ušle su čak tri fotografije kuće i okućnice naše Marije Marković, svaka lepa i jedinstvena na svoj način, a mi smo se najduže zadržali baš na ovoj terasi sa pogledom na raskošne obronke valjevskog kraja.

- Kreativni domaćini sačuvali su od zaborava staru šivaću mašinu i tako komad istorije utkali u svoju brižno uređenu svakodnevicu. Nešto staro, nešto lepo, puno uspomena i sačuvano za one koji jesu i koji će biti deo porodice Marković - napisao je predsednik.

Potom je upitao građane šta je ono u vašem domaćinstvu što ih spaja sa precima, a šta povezuje sa potomcima pa ih pozvao da pokažu svoj komad raja u našoj najlepšoj Srbiji!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track