SKANDALOZNE IZJAVE U JUTARNJEM PROGRAMU: ČANAK: PUCAO BIH U ŠEŠELJA! Voditelj ga tri puta pitao da li bi ubio lidera SRS
Foto: Youtube Printscreen

nečuveno

SKANDALOZNE IZJAVE U JUTARNJEM PROGRAMU: ČANAK: PUCAO BIH U ŠEŠELJA! Voditelj ga tri puta pitao da li bi ubio lidera SRS

Politika -

Veliki skandal desio se jutros u jutarnjem programu televizije sa nacionalnom frekvencijom, kada su u programu uživo tri puta izrečene direktne pretnje ubistvom!

Naime, osnivač Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je jutros u studiju televizije Hepi da bi pucao u lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja!

Naime, Čanak je istakao da je Šešeljeva podrška kandidatu u drugom krugu crnogorskih izbora Jakovu Milatoviću pogubna, a potom je lidera radikala više puta nazvao zločincem.

Voditelj je, iz nekog razloga, čak tri puta pitao Čanka da li bi pucao na Šešelja, na šta je Čanak je tri puta odgovorio potvrdno.

- Bih, pitaš me treći put. Ili si gluv ili si glup. A glup nisi - rekao je Čanak.

Optužujući Šešelja za prisilno iseljavanje ljudi iz Vojvodine tokom ratova devedesetih godina, Čanak je izneo i teoriju zavere da Šešelj i druge "mračne sile" sada imaju i novi plan za Crnu Goru.

- Sada oni hoće da naprave građanski rat u Crnoj Gori. Za svoje gazde iz Kremlja - rekao je Čanak.

Vojislav Šešelj je na ovo odreagovao najvulgarnijom psovkom, u svom stilu dobro poznatom još iz vremena suđenja u Hagu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track