Najnovije vesti

SPEKTAKULARNA IZBORNA SKUPŠTINA GO SNS NOVI SAD: Himna, konfete, osmesi i jasne poruke za budućnost
Foto: Gradskeinfo.rs

SPEKTAKULARNA IZBORNA SKUPŠTINA GO SNS NOVI SAD: Himna, konfete, osmesi i jasne poruke za budućnost

Politika

Na trećoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, održanoj 27. marta, ministar odbrane Miloš Vučević jednoglasno je izabran za novog predsednika Gradskog odbora SNS-a Novog Sada na čijoj poziciji će zastupati interese stranke i njenih članova.

„Srećan sam i veoma ponosan što sam po treći put jednoglasno izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Večeras nisam mogao da pripremim govor, emocije su me okupirale i od svega što sam rekao pred svim važnim saradnicima, posebno ističem da sam i dalje kao „zapeta puška“ da na tom mestu delim sa svojim prijateljima iz stranke i dobro i loše. A posebno želim svima da zahvalim na ukazanom poverenju koje ću, obećavam, i ovaj put opravdati.

Stranka ove godine slavi 15 godina i ona će da se usavršava i da u vremenu pred nama odgovori na opšte, stranačke i državne prioritete. Ponosan sam što smo sa Vučićem na čelu najdosledniji u odbrani i čuvanju naše Srbije i što svi radimo na tome da dosegnemo savršenstvo, da dovodimo nove kadrove i

Gradsekinfo.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja