SPEKTAKULARNA IZBORNA SKUPŠTINA GO SNS NOVI SAD: Himna, konfete, osmesi i jasne poruke za budućnost
Foto: Gradskeinfo.rs

SPEKTAKULARNA IZBORNA SKUPŠTINA GO SNS NOVI SAD: Himna, konfete, osmesi i jasne poruke za budućnost

Politika -

Na trećoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, održanoj 27. marta, ministar odbrane Miloš Vučević jednoglasno je izabran za novog predsednika Gradskog odbora SNS-a Novog Sada na čijoj poziciji će zastupati interese stranke i njenih članova.

„Srećan sam i veoma ponosan što sam po treći put jednoglasno izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Večeras nisam mogao da pripremim govor, emocije su me okupirale i od svega što sam rekao pred svim važnim saradnicima, posebno ističem da sam i dalje kao „zapeta puška“ da na tom mestu delim sa svojim prijateljima iz stranke i dobro i loše. A posebno želim svima da zahvalim na ukazanom poverenju koje ću, obećavam, i ovaj put opravdati.

Stranka ove godine slavi 15 godina i ona će da se usavršava i da u vremenu pred nama odgovori na opšte, stranačke i državne prioritete. Ponosan sam što smo sa Vučićem na čelu najdosledniji u odbrani i čuvanju naše Srbije i što svi radimo na tome da dosegnemo savršenstvo, da dovodimo nove kadrove i

Gradsekinfo.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track