UDAJE SE DUBRAVKA ĐEDOVIĆ: Ministarka energetike i Damir Handanović staju na ludi kamen
Foto: Nenad Kostić

UDAJE SE DUBRAVKA ĐEDOVIĆ: Ministarka energetike i Damir Handanović staju na ludi kamen

Politika -

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović su u vezi, a ovog leta navodno planiraju da se venčaju.

Upoznali su se sasvim slučajno, i to zahvaljujući tenisu, na sportskoj manifestaciji Serbian open, a upućeni kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. Posle samo nekoliko dana poznanstva, Damir joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

Sudbonosni susret desio se mnogo pre nego što je Dubravka postala ministarka rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije, a njihova romansa nema nikakve veze sa bilo kakvim političkim krugovima, u kojima se oboje kreću, piše Hello.

Oni se čak i nisu krili kao par, a sada je sve obelodanjeno. Damir i Dubravka najviše vole da putuju po Srbiji, s obzirom da je ministarka dugo živela u inostranstvu.

Ljudi iz najbližeg okruženja zaljubljenog para ističu da Damir svojoj izabranici pruža lakoću života i momente pune kreativnosti i smeha, a ona njemu sistematičnost i organizovanost. Kako navode, Handanović je imao tremu kada je trebalo da zaprosi Dubravku.

(Kurir.rs/Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track