JEREMIĆEVA POSLANICA POTVRDILA PISANJE KURIRA: Otkrila da sukob postoji i kada su zamenjene brave u stranci i SAKRIVEN PEČAT!
Foto: Beta/Milan Obradović, Nemanja Nikolić

CIRKUS SE NASTAVLJA

JEREMIĆEVA POSLANICA POTVRDILA PISANJE KURIRA: Otkrila da sukob postoji i kada su zamenjene brave u stranci i SAKRIVEN PEČAT!

Politika -

Haos u Narodnoj stranci Vuka Jeremića se ne smiruje, a da "problemi postoje" te da je zbog toga pomerena i izborna Skupština, potvrdila je danas na N1 poslanica te partije Marina Lipovac Tanasković.

Na izbornoj skupštini bi, kako je pisao Kurir, trebalo da dođe do svojevrsnog puča u stranci koji organizuje Miroslav Aleksić, koji sakuplja većinu da zameni Vuka Jeremića na čelu partije.

Lipovac Tanasković je na N1 istakla da se Narodna stranka "bazira na načelima demokratije, da su u njoj jaki lideri i ličnosti i da kao takvi u javnost iznose lične stavove."

- Borislav Novaković izašao je sa svojim ličnim stavom šta misli. Kada sam prvi put pročitala bilo mi je u redu. Drugi put kada sam čitala kao političar bila sam ljuta jer može između redova da se čita, a nije korektno između redova čitati - rekla je Lipovac Tanasković.

Govoreći ko je za koga u stranci, kazala je da će ona na izbornoj skupštini podržati Stefana Jovanovića ukoliko se bude kandidovao za predsednika Narodne stranke.

- To ne znači da sam protiv Jeremića - kazala je Lipovac Tanasković i dodala da ona ima dva lidera - Jeremića i Aleksića.

- Nadam se da će se mali problemi u stranci rešiti do 22. oktobra. Ako se ne reši, tu je članstvo koje će rešiti, birati i kandidati, a i predsedništvo i program - rekla je.

O pisanju Kurira da je Jeremić sakrio pečat stranke i promenio brave na vratima centrale, ona je kazala da sve to "nije juče desilo", a da pečat po našim zakonima više nije obavezan.

- Da postoje neki problemi u stranci postoje, zato smo pomerili izbornu skupštinu. Da ako imamo probleme rešimo ih u porodici do tada - kazala je ona.

(Kurir.rs/N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track