PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA JELSTADOM Oproštajna poseta ambasadora Norveške: Uveren sam da će iz Srbije poneti lepe uspomene
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA JELSTADOM Oproštajna poseta ambasadora Norveške: Uveren sam da će iz Srbije poneti lepe uspomene

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Norveške Jerna Eugena Jelstada.

"Zahvalio sam ambasadoru Jelstadu na tome što je posvećenim diplomatskim radom doprineo unapređenju sveobuhvatne saradnje između Srbije i Norveške, zemlje sa kojom gajimo tradicionalno prijateljstvo i čvrsto partnerstvo u mnogim oblastima od značaja za Srbiju.

Istakao sam da su upravo tokom njegovog mandata naši odnosi dobili poseban zamah, kao i da je ogromno iskustvo Norveške u brojnim oblastima, a posebno u modernizaciji energetskog sistema, za nas bilo od neprocenjive važnosti. Poželeo sam ambasadoru mnogo uspeha u daljem radu, uveren da će iz Srbije poneti lepe uspomene", napisao je predsednik na Instagramu.

Sastanak je održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Podsetimo, predsednik Vučić sastaje se danas u Briselu i sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom u popodnevnim satima, a specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Miroslav Lajčak razgovaraće sa glavnim pregovaračima Beograda i Prištine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track