"PORUKE SU DOBRE, ALI ZNAMO DA NISU BAŠ ISTINITE!" Deđanski komentarisao sastanak Stoltenberga i Vučića: Uvek dobijamo OVAJ efekat
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"PORUKE SU DOBRE, ALI ZNAMO DA NISU BAŠ ISTINITE!" Deđanski komentarisao sastanak Stoltenberga i Vučića: Uvek dobijamo OVAJ efekat

Politika -

Nakon sastanka sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je veoma zabrinut zbog poslednjih dešavanja na Kosovu i Metohiji i zamolio prvog čoveka Alijanse da osiguraju i bezbednost za Srbe na KiM.

Stoltenberg je poručio da će Alijansa nastaviti da sprovodi svoj mandat na KiM na nepristrasan način a predsednik Vučić se zahvalio za spremnost da se čuje i srpska strana.

Prof. dr Stevica Deđanski, politički analitičar, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je prokomentarisao susret Stoltenberga i Vučića.

02:58

PORUKE SU DOBRE, ALI ZNAMO DA NISU BAŠ ISTINITE! Deđanski komentarisao sastanak Stoltenberga i Vučića: Uvek dobijamo OVAJ efekat

- Jedno su poruke, a drugo je značaj. Poruke su uvek dobre ali mi znamo da one nisu baš istinite. Imali smo dobre poruke i od strane Eskobara, ali efekat toga je da imamo napade na Srbe. Značaj sastanka je bitan jer je garant bezbednosti Srba tamo, kakve takve, KFOR - rekao je Deđanski.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:22

BRANIMIR ĐOKIĆ: NAMERE TURSKE SU JASNE, ZBOG OVOGA SU DOŠLI NA KiM Stručnjaci analiziraju: Ovo može imati odjeka na sve zemlje sveta?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track