SRPSKA LISTA O HAPŠENJU U "TRI SOLITERA": Laži i dezinformacije Kurtijevog režima
Foto: EPA Filip Singer

SRPSKA LISTA O HAPŠENJU U "TRI SOLITERA": Laži i dezinformacije Kurtijevog režima

Politika -

Srpska lista saopštila je danas da "antisrpski režim" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, kao i ministar unutrašnjih poslova Dželal Svečlja, "lažima i dezinformacijama nastoji da sve loše što se dešava poveže sa Srbima, predsednikom Vučićem i državom Srbije i time opravda ilegalno prisustvo albanskih parapolicijskih jedinica na severu Кosova i Metohije".

"Tako su današnje lažne optužbe protiv predsednika (Srbije) Aleksandra Vučića a u vezi sa krivičnim delom u Кosovskoj Mitrovici koje je izrekao safari ministar Dželal Svečla, potvrda antisrpskog narativa koji Кurtijev režim plasira i stvara animozitet prema svemu srpskom", navodi Srpska lista.

Zamenik direktora Regionalne policije za sever lažne države Kosovo Veton Eljšani potvrdio je danas medijima u Prištini da je policija izvela akciju protiv droge u jednom stanu u naselju "Tri solitera" u severnom delu Kosovske Mitrovice.

"Stan je koristio S.M. (državljanin KiMsrpske nacionalnosti). Pronađeno je i zaplenjeno 60 grafičkih kartica, 39 antiminer mašina, 13 ventilatora, električni lonci za uzgoj biljaka kanabisa, električna lampa za laboratoriju, 51 patron, osam modifikovanih šok bombi", rekao je Eljšani za Koha.net.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track