"SAMO ODGOVORNOŠĆU I OZBILJNOŠĆU MOŽEMO NAROD DA SAČUVAMO": Vučić objavio moćan snimak sa promocije mladih oficira Vojske Srbije
Foto: Nenad Kostić

promocija najmlađih oficira

"SAMO ODGOVORNOŠĆU I OZBILJNOŠĆU MOŽEMO NAROD DA SAČUVAMO": Vučić objavio moćan snimak sa promocije mladih oficira Vojske Srbije

Politika -

Svečana promocija najmlađih oficira Vojske Srbije održala se danas od 11 časova ispred Narodne skupštine. Prve oficirske činove dobilo je 175 kadeta Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA.

Svečanoj promociji najmlađih oficira prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić se, podsetimo, obratio potporučnicima, govoreći iz, kako je rekao, srca, a ne iz glave, znajući kakvo je breme pred njima.

Između ostalog, istakao je da samo svojom odgovornošću i ozbiljnošću možemo svoj narod da sačuvamo.

- Samo svojom odgovornošću i ozbiljnošću možemo svoj narod da sačuvamo. I ne smemo da pokažemo našu slabost. Nastavićemo da razvijamo svoju industriju, da damo sve od sebe da uvek budemo svoji na svome i da ne damo nikome Srbiju da napadne. Bićemo sve jači, a mi jače pojačanje od vas nismo mogli da dobijemo. Ne postoji oružje i oruđe koje vredi više od vaše pameti i od vaših srca. Hvala vam na trudu i energiji - istakao je tom prilikom predsednik Vučić, obraćajući se mladim oficirima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track